Εξερεύνηση στον Κόσμο του Παράξενου

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

One Response

  1. Παντελή και λοιποί φίλοι καλησπέρα.
    Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να βρείτε ένα άρθρο μου από μια έρευνα που έκανα για την ταινία "Η Λάμψη" του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.
    Ελπίζω (σε όσους τουλάχιστον δεν γνωρίζουν) να το βρουν ενδιαφέρον και ίσως σε κάποια επόμενη ομιλία σου Παντελή να μιλήσουμε και γι'αυτή την ιδιαίτερη ταινία. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια!

    http://www.tocinemadaki.gr/%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF-237-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84/

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Ανοίγω μπροστά μου τον χάρτη. Πλησιάζω κοντά του μια μικρή λάμπα και το χαρτί του γεμίζει σκιές. Το χέρι μου διατρέχει τις διαδρομές του, οι μακρινές αποστάσεις φαίνονται λίγα εκατοστά μακριά η μια από την άλλη.

www.strange-egnarts.com

Το Νέο Web-Site του STRANGE εμφανίστηκε στον αέρα (και συνεχώς εμπλουτίζεται) www.strange-egnarts.com   

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν μακριά, και νοσταλγούν το σπίτι τους, την πατρίδα τους που άφησαν πίσω. Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ταξιδεύουν μακριά ακριβώς από μία ακατανίκητη νοσταλγία, αναζητώντας το σπίτι τους, την πατρίδα τους.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ

Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό στον κόσμο, και το μαθαίνουν μονάχα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading