Εκδόσεις

ΑΟΡΑΤΟ
ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Μήνυμα από το
ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Οι ιστορίες ταξιδεύουν στον χρόνο με τρόπους ανεξιχνίαστους. Αναπαράγονται μυστικά μέσα από άλλες ιστορίες, εκπέμποντας ιδέες αγνώστου προελεύσεως –αέναα δημιουργώντας την Μυστική Ιστορία των Ιδεών… Οι αναμεταδότες τους αγνοούν την αρχική πηγή της εκπομπής, που λαμβάνεται συνεχώς από νέους ξενιστές, και παραλλάσσεται διαχρονικά με συνθετικές διακυμάνσεις.
Οι γνώσεις και οι αναγνώσεις διανοίγουν την ροή της πληροφορίας –που εξελισσόμενη συνθέτει και κάποιες κομβικές εστίες, που, δια μέσω των οποίων, αν ανακαλυφθούν, όλα συνδέονται… Η διανόηση και η κατανόηση, όπως οι εντυπώσεις, οι διατυπώσεις και οι εκτυπώσεις, και οι ανακαλύψεις τους, καταλήγουν σε πνευματικά συμβάντα που περνούν απαρατήρητα από τους πολλούς, αλλά προσφέρουν την έμπνευση για αφυπνίσεις, υπερβάσεις,εξερευνήσεις και δημιουργίες. Έπειτα, οι επιρροές ταξιδεύουν.
Η αντίσταση στην επιβαλλόμενη πραγματικότητα του κόσμου, εξαρτάται από μία ιδιαίτερη ροή πληροφορίας και γνώσεων, η οποία κυκλοφορεί αοράτως και επιλεκτικά. Οι προεκτάσεις που διανοίγονται από αυτήν την εκπομπή, προεκτείνουν την πραγματικότητα του δέκτη. Αναμεταδίδεται συνεχώς. Σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει από πού ακριβώς εκπέμπει. Εκπέμπει από το…Πουθενά. Αόρατη, υπόγεια, εκκεντρική, μακριά από το κατεστημένο κέντρο και το κύριο ρεύμα, συναρπάζει, διασυνδέει και διδάσκει τους αναζητητές, θα έλεγε κανείς, με ένα Αόρατο Κολλέγιο…
Ανάμεσα από τους μεγάλους σταθμούς και από τα παράσιτα, διακρίνεται μία νέα συχνότητα:
Οι Εκδόσεις “Αόρατο Κολλέγιο”, έρχονται από το Πουθενά, και θα εμφανίζονται και θα εξαφανίζονται για να εκπέμψουν με όλους τους τρόπους εκεί έξω, πολύ ιδιαίτερα βιβλία, σε περιορισμένα αντίτυπα,προς ιδιαίτερους παραλήπτες.
Σπάνια θέματα, ψιθυριστές διηγήσεις, ανταποκρίσεις από αλλού, εναλλακτικές κοσμοθεάσεις και ειδικές μελέτες: μια μυστική ροή πληροφορίας και ιδεών είναι εδώ, απόκρυφη για τους πολλούς, αλλά μπορεί να έχει ένα βιβλίο μόνο για σένα. Δεν είμαστε παντού, αλλά μόνο εκεί που θέλουμε.
Αν οντως θελεις να συντονιστεις με το Αορατο Κολλεγιο:
Μην μας αναζητήσεις, θα σε βρούμε εμείς…
Κούφια Γη
25 ΧΡΟΝΙΑ – ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Το Απαγορευμένο Βιβλίο — Α΄ΜΕΡΟΣ
Ένα μυστηριώδες ανάγνωσμα μοναδικό στο είδος του, που για πρώτη φορά εισάγει την θεματολογία της Κούφιας Γης στην Ελλάδα. Μυεί τον αναγνώστη σ΄ένα πανόραμα μυστηρίων… Η Γη είναι κούφια και κατοικημένη στο εσωτερικό της! Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των αιώνων!!
Είσοδος στην Κούφια Γη
20 ΧΡΟΝΙΑ – ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Το Απαγορευμένο Ταξίδι Συνεχίζεται Πέρα από τις Πύλες — Β΄ΜΕΡΟΣ

Ένα ανάγνωσμα που οδηγεί στο Άγνωστο.
Η εμβαθυμένη συνέχεια του πρώτου best seller βιβλίου Κούφια Γη. Το δεύτερο βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη για το μυστήριο της Κούφιας Γης, βρήκε τον δρόμο του για τους αναγνώστες του.
Ο Μυστικός Πόλεμος - ΒΙΒΛΙΟ II
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Ο Μυστικός Πόλεμος που μαίνεται γύρω σου και μέσα σου, συνεχίζεται…
Και η παρουσίαση του, τολμηρά και εμπεριστατωμένα, συνεχίζεται επίσης…
Αποκαλύπτεται πλέον ακόμη περισσότερο, η Αόρατη Σύγκρουση των Δυνάμεων που κινούν την ιστορία του κόσμου.
Και ολα τα θέματα και τα ζητήματα και τα Μυστικά, που σχετίζονται άμεσα με αυτήν…
Ο Μυστικός Πόλεμος
Στον κόσμο μας διεξάγεται ένας Μυστικός Πόλεμος.
Ένας μεγάλος και διαχρονικός παγκόσμιος Μυστικός Πόλεμος.
Αυτός ο Μυστικός Πόλεμος υπήρχε από πάντοτε, παντού, σε όλα τα επίπεδα, μικροκοσμικά και μακροκοσμικά, εξωτερικά και εσωτερικά, στα προσκήνι Οι μάχες του γίνονται συνεχώς σε όλους τους τόπους, σε όλα τα πεδία, με πολλών ειδών πολεμιστές που πολεμούν σε αυτόν, για πολλούς διαπλεκόμενους λόγους ο καθένας.
Ο Μυστικός αυτός Πόλεμος είναι και υλικός και πνευματικός, και πρακτικός και θεωρητικός, και φυσικός και μεταφυσικός. Και, στην πάροδο του χρόνου, εξελίσσεται συνεχώς. Για αυτόν τον Μυστικό Πόλεμο δεν μιλάει ανοιχτά και ευθέως κανείς. Ή σχεδόν κανείς, αν ο αναγνώστης μου κρίνει από αυτό το τολμηρό και παράξενο βιβλίο…
Ονειροπόλος
Ένα Εγχειρίδιο Σκέψης για Ονειροπόλους Ένα Παράξενο Ταξίδι στους Κόσμους του Πνεύματος & της Φαντασίας
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΑΡΑΒΟΥΡΓΗΜΑ ΙΔΕΩΝ, ΛΕΞΕΩΝ, ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ, ΔΙΗΓΗΣΕΩΝ, ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ & ΟΡΑΜΑΤΩΝ
Αηδόνια, άνεμος, σύννεφα, μελαγχολία, ενθουσιασμός, μυστικισμός, όνειρα, ρεμβασμοί, ευγένεια, η Πολιτεία του Σύμπαντος, η Μυστική Γλώσσα των Πουλιών, σημειολογία, μικρόκοσμοι, πνεύματα, φαντάσματα, ποιητές, φιλόσοφοι, νοσταλγία, φως, σκιές, αόρατοι πόλεμοι, αποδράσεις, άστρα, κρύβονται υπομονετικά μέσα σ’ αυτό το βιβλίο και περιμένουν τον αναγνώστη τους για να τον στοιχειώσουν.
Η Αλήθεια για τους Αρχαίους Έλληνες Φιλόσοφους
Η αδικημένη κληρονομιά της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας και η παράξενη μοίρα των φιλοσόφων. Ο αγώνας των φιλοσόφων ενάντια στο αρχαίο κατεστημένο, και οι συγκλονιστικές περιπέτειες τους.
Η αξεπέραστη έμπνευση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες…
Η άδικη αντιμετώπισή τους από την κοινωνία, την πολιτεία και το ιερατείο.
Ο φιλοσοφικός πόλεμος ενάντια στους ανόητους, στην αμορφωσιά, στην εξουσία, στα ιερατεία, στην υποκρισία και στην μισαλλοδοξία, ενάντια στην απογοητευτική πραγματικότητα που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα…
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ Από την Καθημερινή Πραγματικότητα
«Ο κόσμος δεν είναι μέτριος, εμείς είμαστε μέτριοι. Διαχωρίστε την θέση σας από τους μέτριους. Η συμβουλή μου είναι αυτή: Ταξιδέψτε προς το Άγνωστο, έτσι κι αλλιώς όλοι προς τα εκεί ταξιδεύουμε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτε, αντιθέτως, έχετε να ανακαλύψετε τα πάντα…»
Σε μία σκοτεινή και δύσκολη εποχή για την ανθρώπινη συνείδηση :
Αυτό είναι ένα βιβλίο έμπνευσης και αφύπνισης – ένας τολμηρός οδηγός σκέψης και τρόπων, για την απόδραση από την καθημερινή πραγματικότητα!
Δεν είναι τυχαίο που βρέθηκε στα χέρια σου…
MEGAPOLISOMANCY
Τα Μυστήρια των Πόλεων
Έπρεπε, με κάθε θυσία, να ανακαλύψω τί σήμαιναν όλα αυτά. Ήταν άραγε ένα παιχνίδι του μυαλού, που σ’ έκανε να βλέπεις τις πόλεις με διαφορετικό μάτι; Ή μήπως ήταν μια μυστική πραγματικότητα, κάτι απαγορευμένο, κάτι που κανείς δεν συζητά;
Κανένας δεν γνώριζε τίποτε για όλα αυτά. Κανείς εκτός από μένα…
Πάνω απ’ όλα ήταν μια εκκεντρική χίμαιρα. Ένα νέο πολύ μεγάλο μυστήριο, μία νέα τέχνη ή μια νέα επιστήμη. Δεν ξέρω αν ήθελα στ’ αλήθεια να γίνω ο προφήτης της, αλλά οι Αστυμάγοι και τα φαντάσματα μερικών αγαπημένων μου συγγραφέων με παγίδευσαν στα οράματά της.
Τα μυστήρια δεν φανερώνονται ποτέ στους αναζητητές, μέσα από τις σκιές τα μυστήρια τους παρακολουθούν καθώς βαδίζουν μέσα στην πόλη, οι Παρανοητικές Οντότητες το ξέρουν ότι τις ψάχνεις, η μεγαλούπολη το ξέρει ότι είσαι χαμένος μέσα στο τιτάνιο κρυπτόγραμμά της. Σε βλέπει με μυριάδες αόρατα μάτια. Η μεγαλούπολη με παρακολουθεί, είναι ζωντανή, το ξέρει ότι την κατασκοπεύω, το ξέρει ότι βγήκα για την μεγάλη και μυστηριώδη περιπολία…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading