ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

Νέο Βιβλίο :
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ
Νέα Επαυξημένη Έκδοση – Αόρατο Κολλέγιο
Παντελής Β. Γιαννουλάκης

 

Το εκκεντρικό αντιστασιακό λογοτεχνικό Best-Seller που αγάπησαν τόσοι πολλοί αναγνώστες, επιτέλους τώρα σε Νέα Επαυξημένη Έκδοση.
Ο κόσμος είναι ένα πολύ παράξενο μέρος –μπορείς να μάθεις τόσα πολλά γι’ αυτό (και για εσένα) διαβάζοντας κρυφά αυτό το βιβλίο.
Καλώς ήλθες στον μαγικό κόσμο του Παντελή Γιαννουλάκη.


Το αγαπημένο από χιλιάδες αναγνώστες αυτό αφυπνιστικό βιβλίο, ήταν εξαντλημένο και μη διαθέσιμο επί 13 χρόνια, ώσπου τώρα εμφανίζεται και πάλι, ανανεωμένο, με νέο σχεδιασμό, σε μία πολυτελή όμορφη Nέα Επαυξημένη Έκδοση. (Ο συγγραφέας έχει προσθέσει 8 νέα κεφάλαια).

Σε περιορισμένα αντίτυπα, που μπορείτε άμεσα να εξασφαλίσετε την απόκτησή τους με προπαραγγελία που θα σας έλθει σύντομα κρυφά στο σπίτι σας.
ΑΠΟ ΕΔΩ >>
https://www.strange-egnarts.com/product/fish-dont-know-its-raining/https://www.strange-egnarts.com/product/fish-dont-know-its-raining/

Ένας έντυπος μαγικός μικρόκοσμος, που σε περιμένει να καταδυθείς μέσα του ώσπου να αναδυθείς ως ένας αλλαγμένος άνθρωπος.
Δεν θα είσαι πια ένα συνειδησιακά περιορισμένο ψάρι που δεν ξέρει ότι βρέχει!  


«..Το τόσο ιδιόμορφο αυτό βιβλίο, συντέθηκε σε μια μεγάλη περίοδο, από κείμενα ετερόκλητα, που όμως έχουν μια ροή και μια συνάφεια που είναι φανερή σ’ εμένα και στους Συνταξιδιώτες μου. Ελπίζω να παρασύρει τον αναγνώστη μου σε σκέψεις και ιδέες συγγενικές με τις δικές μου, και να οδηγηθούμε μαζί σε πνευματικές ανακαλύψεις.
»Ο παράξενος τίτλος αυτού του βιβλίου, σε συνδυασμό με τα διαπλεκόμενα περιεχόμενά του, θέλει να καταδείξει (εκτός από τις εκκεντρικότητές μου) ορισμένα πράγματα για την φύση της πραγματικότητας, για την αληθινή μορφή του κόσμου μας, και για την θέση μας μέσα σε αυτήν – αλλά και για την ανέλπιστη έμπνευση που μπορεί να μας οδηγήσει σε μια συνταρακτική υπέρβαση του εαυτού και του κόσμου, σε μια υπέρτατη κατανόηση, σε μια αφύπνιση, ή σε μια απόδραση.
»Ταυτόχρονα, ελπίζω ότι είναι –αν έστω θέλεις απλά να πάς για ψάρεμα– μία διασκεδαστική και απολαυστική ανάγνωση, τελικά αντιστασιακά εμπνευστική, που θα σε οδηγήσει Αλλού χωρίς να το καταλάβεις πώς έγινε..»

   Παντελής Β. Γιαννουλάκης

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

Το νέο βιβλίο του συγγραφέα Παντελή Γιαννουλάκη, με τον παράξενο τίτλο “ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ”, επιστρέφει μεγαλύτερο και καλύτερο, για να συνδεθεί και πάλι με την καρδιά και τον νού των αναγνωστών του.

Πρόκειται για μια εμπνευσμένη σύνθεση 60 πολύ ιδιαίτερων κειμένων-κεφαλαίων, γραμμένων τις νύχτες, «…όταν δεν υπάρχουν πολλά παράσιτα στην συχνότητα, όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται, όταν τα μυστήρια κινούνται στο ημίφως, και όταν η πραγματικότητα του κόσμου χαρακτηρίζεται από μία παρηγορητική αοριστία…»   (Π. Γ.)

Από τα θρυλλικά Editorials του Παντελή Γιαννουλάκη στο Απαγορευμένο Περιοδικό STRANGE, σε συνδυασμό με ένα καταιγισμό ιδεών και εμπνεύσεων, και σε κείμενα που συγγράφηκαν γι’ αυτό το βιβλίο, (συν οκτώ νέα κεφάλαια πλέον) :
Ο εκκεντρικός συγγραφέας, με δεξιοτεχνικό λογοτεχνικό τρόπο, φαντασία και χιούμορ, και έντεχνο φιλοσοφικό προβληματισμό, επιχειρεί μια ρήξη με το οικείο, ένα ψάρεμα αντιστασιακών ιδεών, και συναρπάζεται από τις ανακαλύψεις που κάνει, από την εξερεύνηση, το φανταστικό, την ονειροπόληση, το μυστήριο, το παράξενο, καταδυόμενος σε μία προσωπική αποκαλυπτική ενδοσκόπηση μαζί με τον αναγνώστη του.

Επίσης, επιχειρεί μια τολμηρή καταγγελία της πνευματικής κατάντιας της ανθρωπότητας, των ψευδαισθήσεων μέσα στις οποίες ζούμε, και της τυραννίας που κυβερνά την απογοητευτική καθημερινή μας πραγματικότητα, δίνοντας την πυξίδα και την έμπνευση που απαιτείται για την κατανόηση της κατάστασής μας και την αφύπνιση των ιδιαίτερων ανθρώπων.

Η ιδέα για το βιβλίο αυτό προήλθε από τα ψαράκια μιας λιμνούλας που σαν παιδί παρατηρούσε ο συγγραφέας, συνειδητοποιώντας ότι τα ψαράκια δεν ξέρουν απολύτως τίποτε για την αληθινή μορφή του κόσμου, και ζουν σε μια δική τους μικρή εναλλακτική πραγματικότητα, και μ’ αυτά τα ψαράκια παρομοιάζει τους ανθρώπους και την κατάστασή τους.
Επίσης, από μια ρήση του C. S. Lewis :
«Αγαπώ πολύ το ψάρεμα. Ρίχνεις την πετονιά στο νερό και δεν ξέρεις τι είναι στην άλλη άκρη της. Η φαντασία σου είναι εκεί κάτω…»

Από το κρυσφύγετο του, σημειώνει ο συγγραφέας Παντελής Γιαννουλάκης για το βιβλίο :

«…Από τα Ψαράκια της λιμνούλας πάνω από την οποία φιλοσόφησα για την φύση της πραγματικότητας ως μικρό αγόρι, μέχρι την νυχτερινή τηλεοπτική συνομιλία μου με τον Θεό,
»από το σπίτι μέσα στο κεφάλι μου μέχρι το στόμα του λύκου, από την παιδική ανακάλυψη μου της Φαντασίας μέχρι την αναζήτηση για την Ελευθερία, από τους Ξένους που μας παρακολουθούν μέχρι τον Μάγο του Όζ, κι από κάτι Ιδέες που ψαρεύαμε μαζί με τον David Lynch μέχρι τον Βάρδο Ανέηριν, τον Πολικό Αστέρα, την Ψυχολογία και την Αριθμοσοφία και την Θεολογία και την Δαιμονολογία, την τίγρη του Μπλέηκ και το σαλιγκάρι του Καστανέντα, τους εσωτερικούς κοσμοναύτες,
»τα πιο δικά μας γλυκά όνειρα για τον κόσμο, το μέλλον μας που δεν ήλθε, τον Βασιλιά του Κρόνου, τον Θανάση, την γειτονιά μας, την μύτη σου, τον Υπόκοσμο στον οποίο αποσύρθηκα, τα μηνύματα από Αλλού, το απαγορευμένο περιοδικό Strange που ποτέ δεν υπήρξε, τα αμέτρητα κλειδιά για πόρτες που δεν βρήκαμε, Παράδοξα και Απαγορευμένες Ερωτήσεις,
»τις μυστικές βιβλιοθήκες μου, τον Φύλακα στο Κατώφλι μου, τον ένοικο του εγκεφάλου μας, τις πιο παράξενες νύχτες μου, τον Κόσμο μας που είναι ψεύτικος και τον Χρόνο που είναι ψέμματα, κι αμέτρητες εναλλακτικές πραγματικότητες, ένα ασανσέρ στο οποίο εγκλωβιστήκαμε καθώς πήγαμε να αποδράσουμε,
»την Ελπίδα και το Νόημα της ζωής μας, περισσότερο φώς – τόσα μα τόσα πολλά άλλα, κι έναν παράξενο συγγραφέα που είσαι εσύ ο ίδιος ο αναγνώστης μου :
»το βιβλίο αυτό δεν αρχίζει πουθενά και δεν τελειώνει πουθενά, παρά μόνο σε παρασύρει –όπως στα όνειρα– εκεί που δεν θα πήγαινες αλλιώς, για να ζήσεις (χαμογελώντας) μυστικά βιώματα κατορθώματα κι ανακαλύψεις, με έναν εαυτό που δεν ήξερες ότι έχεις…»  


Το παράξενο αυτό βιβλίο, με τις καλειδοσκοπικές διηγήσεις του, υπόσχεται μια πολύ συναρπαστική και διασκεδαστική ανάγνωση, που εκπέμπει «μηνύματα από Αλλού», δίνει νέες οπτικές, και δημιουργεί μια αληθινή φιλία μεταξύ συγγραφέα και αναγνώστη.

 

 

* * * * * * * * * * * * * * *

 

Νέο Βιβλίο : 
Αποκτήστε την Νέα Επαυξημένη Έκδοση του θρυλλικού βιβλίου
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ
του Παντελή Β. Γιαννουλάκη

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

La Folie

LA FOLIE  Οι είσοδοι της νύχτας, εκείνες που οδηγούν στα

ΕΝΑ ΛΑΒΚΡΑΦΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

The Shadow over Innsmouth, Η Σκιά Πάνω από το Ίννσμουθ, H. P. Lovecraft, Χ. Φ. Λάβκραφτ, Newport Tower, Ο «Στρογγυλός Πύργος» του Newport, The Lurker at the Threshold, Ο Τρόμος από την Θάλασσα, A Lovecraftean Mystery, Ενα Λαβκραφτικό Μυστήριο.

Old Rebels Never Die

Rock ‘n’ Roll can never die — There’s more to the picture — Than meets the eye. — Hey hey, my my…

ΜΗΝΥΜΑ

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος και διαχρονικός παγκόσμιος Μυστικός Πόλεμος. Μέχρι τώρα, ενώ διαδραματίζεται παντού, εκδηλωνόταν σε συγκεκριμένα επίπεδα, πλέον εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Η DISNEYLAND ΤΩΝ ΘΕΩΝ !

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣΡαδιοφωνική ΕκπομπήΠαντελής Β. Γιαννουλάκης Η DISNEYLAND ΤΩΝ ΘΕΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading