ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ!

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Η Νέα Επετειακή Έκδοση του βιβλίου ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
του Παντελή Β. Γιαννουλάκη, είναι εδώ!

«…Οι πρόσφυγες από τα βυθισμένα μέρη τους είχαν πεί ότι οι θεοί της εξώτερης γης ήταν ενάντια στους ανθρώπους, και ότι κανένας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει στην εξώτερη γη, εκτός κι αν ήταν δαίμονας κι ανήκε στις λεγεώνες των θεών του Κακού. Γι’ αυτό είχαν αποκλείσει μακριά τους, όλους τους ανθρώπους των λαών της επιφάνειας, και έκαναν τρομερά και φρικτά πράγματα σε όποιον τολμούσε να κατέβει στα μέρη που κατοικούσαν. Κάποτε υπήρχαν πολλές είσοδοι και διάφορα ανοίγματα, αλλά έπειτα από το πέρασμα των αιώνων δεν χρειαζόταν πιά. Δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφερόταν να μιλήσουν για τους Κρυμμένους Αρχαίους, και οι θρύλλοι που μιλούσαν γι’ αυτούς θα είχαν πεθάνει, αν δεν υπήρχαν κάποιοι που θυμόντουσαν φαντάσματα του παρελθόντος, και υπενθύμιζαν την παρουσία τους τότε και τώρα…»
(Χ. Φ. Λάβκραφτ, The Mound)

«…Το Φώς δίνει φώς στο φώς.

»Ερευνάτε επ’ άπειρον.
»Δηλώνω ότι η Γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται, και αποτελείται από έναν αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των Πόλων, στην 12η ή 16η μοίρα. Εγγυώμαι με την ίδια μου την ζωή, για να υποστηρίξω την αλήθεια αυτού του γεγονότος, και είμαι έτοιμος να εξερευνήσω το Εσωτερικό, αν ο κόσμος με υποστηρίξει και με βοηθήσει σε μιά τέτοια επιχείρηση.
»Έχω έτοιμη μιά διατριβή πρός δημοσίευση, σύμφωνα με τους κανόνες του Κόττον Μάθερ, στην οποία παρουσιάζω όλες τις ισχυρές αποδείξεις των παραπάνω προτάσεων, μιά έκθεση για τα διάφορα φαινόμενα που σχετίζονται με το ζήτημα, καθώς και την αποκάλυψη του “Χρυσού Μυστικού” του Δαρβίνου. Οι μόνοι όροι μου είναι : Η προστασία αυτού του Νέου Κόσμου. Αυτής της Terra Nova.
»Αφιερώνω τις μελέτες μου στην σύζυγό μου και στα δέκα παιδιά μας. Διαλέγω ως προστάτες μου τον δόκτωρα Σ.Λ. Μίτσελ, τον σερ Χ. Νταίηβις, και τον Βαρώνο Αλεξάντερ Φον Χούμπολντ. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το Φθινόπωρο από την Σιβηρία με ταράνδους και έλκυθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της Βόρειας Παγωμένης Θάλασσας.
»Δεσμεύομαι προσωπικά, για το ότι θα βρούμε μιά ΘΕΡΜΗ και πλούσια χώρα, γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φτάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη….»
(ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ – πρώην Λοχαγός Πεζικού – 1818 – Οχάϊο – Η.Π.Α.)

«…Οι Ντέρος είχαν πρόσβαση στις θαυμαστές μηχανές των Αρχαίων Τιτάνων, που λειτουργούν ακόμη κανονικότατα. Και με αυτές τις μηχανές μπορούσαν να βλάπτουν τους Τέρο και τους ανθρώπους της επιφάνειας. Ανάμεσα σ’ αυτές τις μηχανές υπάρχουν καταπληκτικές οπτικές ακτίνες που μπορούν να διαπεράσουν χιλιόμετρα συμπαγούς βράχου, συγκεντρώνοντας εικόνες από όλη την Γη, χωρίς να χρειάζονται σταθμούς εκπομπής. Επίσης, τεχνολογία μετακινήσεων με στιγμιαία τηλεμεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο, αλλά και συσκευές διανοητικής επέμβασης που μπορούν να δημιουργούν φαινομενικά συμπαγείς παραισθήσεις, όνειρα, υπνωτικούς καταναγκασμούς (οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις παράξενες ξαφνικές επιθυμίες για φόνο, που έχουν πολλοί άνθρωποι της επιφάνειας, όπως ένα νερό κορίτσι που ισχυρίζεται ότι «ο θεός μου μίλησε και μου είπε να μαχαιρώσω αμέσως την μαμά μου»). Έχουν ακτίνες θανάτου, διαστημόπλοια και δισκοειδή αεροσκάφη ανώτερης τεχνολογίας, μηχανές για την αναζωογόνηση του σεξ που είναι γνωστές ως συσκευές “Stim” (μέσα στις οποίες αυτοί οι έκφυλοι συχνά περνούν όλη τους την ζωή σε σεξουαλική κραιπάλη και ακολασία, που τους παραμορφώνει τα σώματα με φρικτούς τρόπους, σχεδόν πέρα από κάθε περιγραφή…). Ακτίνες “Ben” που θεραπεύουν και ανανεώνουν το σώμα αλλά επίσης μπορούν και να ανανεώνουν την χαμένη ενέργεια έπειτα από σεξουαλική κατάχρηση, να κινηματογραφούν τα όνειρα, και πολλά άλλα θαυμαστά πράγματα που θα έφερναν ολική επανάσταση στην ζωή των ανθρώπων της επιφάνειας και στην επιστήμη μας, αν μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να τα αποκτήσουμε….»

(Ρίτσαρντ Σ. Σέηβερ, The Hidden World)

«….Η Εσωτερική Γη είναι ένας τελείως διαφορετικός χώρος, δεν έχει καμία σχέση με την ζωή εδώ. Οι άνθρωποι εδώ ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ και το χρήμα. Κανείς δεν ασχολείται με αυτές τις μελέτες και όλοι μάς θεωρούν τρελλούς. Μπορεί και να είμαστε. Αμέτρητοι άνθρωποι της έρευνας πέθαναν ολομόναχοι, παίρνοντας μαζί τους τα μυστικά τους, επειδή δεν είχαν κανέναν για να του τα εμπιστευθούν. Αμέτρητοι θαυμαστοί άνθρωποι, που πέθαναν από πενία, από πείνα, από κούραση, από την θλίψη και από τους χλευασμούς και τους διωγμούς.

Πολλοί από αυτούς απλά εξαφανίστηκαν. Κανείς δεν ξέρει πού πήγαν…»
(Δημήτρης Κούγκουλος, Είσοδος στην Κούφια Γη, κεφάλαιο:
Ο Δημήτρης Κούγκουλος και η Αόρατη Ελλάδα)

Τα Links στα οποία μπορείτε να βρείτε τα δύο νέα βιβλία για την Κούφια Γη, (και να σας σταλούν κρυφά στο σπίτι σας από το “Αόρατο Κολλέγιο”), είναι τα ακόλουθα :

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ (Α’ Μέρος) >>
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ (Β’ Μέρος) >>
 
 
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

ΑΟΡΑΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Η έμπνευση ήταν από αυτόν τον τίτλο της μυστικής λέσχης (ή αδελφότητας) στην οποία κρυφά ανήκαν κάποιοι από τους ήρωες της τηλεοπτικής σειράς του David Lynch, “Twin Peaks”. Στην θρυλλική τηλεοπτική σειρά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading