ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ, ΕΛΛΑΔΑ, Όντα από την Κούφια Γη & Ο Γεωγραφικός Άδης

 
ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ, ΕΛΛΑΔΑ,
Όντα από την Κούφια Γη & Ο Γεωγραφικός Άδης

(Aποσπάσματα από το βιβλίο “Κούφια Γη” του Παντελή Β. Γιαννουλάκη, εκδ. Αόρατο Κολλέγιο – απ’ το κεφάλαιο VIII “ΑΠΕΛ ΚΑΛΙΕ ΡΑ ΧΑΙΡΕ”)

 

. . . . . . . .H κλασική εικόνα που υπάρχει για τους «εξωγήινους» (Grays, Γκρίζοι), όπως την έχετε κατά νού, μπορεί να αναιρεθεί αν δείτε μια σειρά από πήλινα κεφάλια νεολιθικών ειδωλίων (της Ελληνικής Νεολιθικής Εποχής), που προέρχονται από την Προθήκη Προϊστορικών Αντικειμένων από δωρεές ιδιωτικών συλλογών, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρισας (ΙΕ΄ Εφορεία Προϊστορικών Αρχαιοτήτων).
Θα δείτε τα πρόσωπα αυτά, στην Ελλάδα, από την νεολιθική εποχή, ακριβώς όπως τα ξέρουμε σήμερα.

Έχω ένα τεράστιο  αρχείο από  τέτοια πρόσωπα από μουσεία και συλλογές, και από αρχαίες μαρτυρίες, και μέσα από τις πολύχρονες μελέτες μου έχω πειστεί πως δεν ανήκουν σε «εξωγήινους» (το ίδιο και οι επιβάτες των UFO), αλλά σε όντα που κατοικούν σε μυστικές υπόγειες περιοχές του πλανήτη, κι από εκεί συνδέονται με έναν παράλληλο κόσμο της Γης, συνδέονται με τα ξωτικά και με τις υποχθόνιες «θεότητες» και τους «δαίμονες» των παραδόσεων, αλλά και με άλλες πολύπλοκες ιστορίες που θα σας διηγηθώ και εξηγήσω σε αυτό το κεφάλαιο. . . . . . . . . . .

 

. . . . . . . . . . .Για εκείνους που νομίζουν ότι οι ποταμοί του Κάτω Κόσμου: Αχέρων, Κωκυτός και Πυριφλεγέθων, είναι φανταστικοί, αντιγράφω τα παρακάτω από το σπανιότατο βιβλίο του Λυκειάρχη Φώτη Οικονόμου, “Θεσπρωτία, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι ημερών ημών” :

«Ο Αχέρων (=άνευ χαράς ή άχεα ρέων), ποταμός του άγχους και των στεναγμών, ο κοινός λεγόμενος Ποτάμι Γλυκύ ή Μαυροπόταμος ή και Ποτάμι Φαναρίου. Πηγάζει από τους πρόποδας του Τομάρου (Ολύτσικα) και διαρρέων την πεδιάδα του Φαναρίου εκβάλλει μεσημβρινώς της Σπλάντζης (ν. Αμμουδιάς). Κατά το ρουν του εις τους πρόποδας του Αβαρίκου, ενώνεται με τον ποταμό Ντάλα και εις το μέσον της πεδιάδας του Φαναρίου δέχεται τα ύδατα του από βορρά κατερχομένου Κωκυτού. Τα ύδατα του διερχόμενα μεταξύ στενών, πολύ βαθέων, σκοτεινών και φοβερών φαράγγων, δημιουργούν υποχθονίους βοάς, αι οποίαι προκαλούν αορίστους φόβους εις τον άνθρωπον….

»Ο Κωκυτός (=ποταμός των ολολυγμών και των θρήνων) ωνομάσθη ούτω, διότι κατά τας δοξασίας των αρχαίων, εις όχθας αυτού εκάθηντο και εθρήνουν οι νεκροί δια την εγκατάλειψιν του κόσμου δια τας αμαρτίας των. Ο ποταμός ούτος, ο κοινός ονομαζόμενος Βάβα, πηγάζει πλησίον του χωρίου Κρυσταλλοπηγή, διέρχεται από την πεδιάδα της Παραμυθίας και ενούται με τον Αχέροντα εις το χωρίον Μεσοπόταμος Φαναρίου. Ο Κωκυτός σχηματίζεται από δύο βραχίονας, το Παραμυθιώτικον και τον Βουβόν, που έλαβε το όνομά του από την αθόρυβον ροήν του…

»Ο Πυριφλεγέθων (=ο πυρ και φλόγας αναδίδων), την σήμερον ονομαζόμενος «Κακκαβάς», ο οποίος πηγάζει από την Άνω Σκαφιδωτήν, διασχίζων δε το οροπέδιο αυτής σβήνει ΒΑ των παρυφών του Καναλακίου. Ονομάζεται ούτω, διότι τα ύδατα αυτού κατά τας νηνέμους νύκτας του Μαρτίου και Ιουλίου εσπινθηροβόλουν παραδόξως και καταφανέστατα. Παρόμοιον φαινόμενον παρουσιάζει και ο Βουβός…»

Λοιπόν, επειδή οι τρεις αυτοί ποταμοί, σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία κυκλώνουν τον Άδη, τον Κάτω Κόσμο, κάποιος δεν έχει παρά να πάρει έναν χάρτη, να ακολουθήσει τις παραπάνω ακριβέστατες περιγραφές, και να σχηματίσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την γεωγραφική περιοχή κάτω από την οποία βρίσκεται ο Άδης, ή έστω ένας από τους γεωγραφικούς χώρους υποδοχής του!. . . . . . . . . . . .


Παντελής Β. Γιαννουλάκης
(ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ)

 

Διαβάστε το έργο για την Κούφια Γη
(Α’ και Β’ Μέρος) (700+ σελίδων) :

Για να αποκτήσετε και να διαβάσετε την νέα επετειακή έκδοση του best seller βιβλίου ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ, εδώ >>
https://www.strange-egnarts.com/product/hollow-earth/

Για να αποκτήσετε και να διαβάσετε την νέα επετειακή έκδοση του best seller βιβλίου EΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ, εδώ >>
https://www.strange-egnarts.com/product/entrance-to-hollow-earth/

 

 

ΒΙΒΛΙΑ

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

ΦΩΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ!

Το Somewhere Over the Rainbow τραγουδισμένο θλιμμένα από την Tori Amos με ανεπαίσθητο πιάνο, τα μικρότερα πουλιά πετούν ελεύθερα στον άνεμο από σκεπή σε σκεπή, γιατί να μην μπορούμε κι εμείς;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading