Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

<  Τεχνικές πολέμου στην ροή της πληροφορίας, στον Μυστικό Πόλεμο, από τον συγγραφέα Παντελή Β. Γιαννουλάκη

Το video αυτό ασχολείται αποσπασματικά με ένα αποκαλυπτικό ζήτημα που παρουσιάζεται στην πληρότητα του, μεταξύ πολλών άλλων, στο βιβλίο: Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ

Στο video αυτό, αναλύεται περιληπτικά μία από τις τεχνικές του Μυστικού Πολέμου στην ροή της πληροφορίας, ανάμεσα σε άλλες τρεις τεχνικές που αναλύονται διεξοδικά και αποκαλυπτικά στις σελίδες του δεύτερου βιβλίου για τον Μυστικό Πόλεμο.

<   Δείτε αυτό το video, κι έπειτα διαβάστε αυτό το κείμενο
(που προεκτείνει αυτά που λέγονται στο video, για τον Μυστικό Πόλεμο στην ροή της Πληροφορίας)
>


Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη :

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ


. . . . . .Η Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη στον Μυστικό Πόλεμο, έχει πάρα πολύ μεγάλη σφαίρα επιρροής, αρκετά μεγαλύτερη από αυτήν της Φωτεινής Θετικής Παράταξης. Είναι απόλυτα εστιασμένη στην Επιρροή. Ένα μεγάλο τμήμα της, σχεδόν δεν κάνει τίποτε άλλο! Και, η Επιρροή τους, δουλεύει…

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι, που επηρεάζονται καθοριστικά από την Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη, και αρχίζουν να συντονίζονται, όλο και πιο πολύ, μαζί της. Συνήθως, χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτε απολύτως για το περί τίνος πρόκειται!

Οι επηρεασμένοι άνθρωποι, στην αρχή υιοθετούν πολύ σταδιακά τις αρχές και τις επιταγές και τα αφηγήματα της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης. Αυτό, δηλαδή, γίνεται πολύ σιγά-σιγά, γι’ αυτούς…
Στην αρχή, έχουν και μερικές επιρροές από την Φωτεινή Θετική Παράταξη (αλλά…όχι αρκετές), και καταλήγουν να τις έχουν «μικτά» με της Σκοτεινής, ταυτόχρονα, αντιφατικά, παράδοξα, οξύμωρα… (Είναι αυτό που λέμε: δεν ξέρουν τι τους γίνεται…)

Ώσπου, τελικά, αυτά τα στοιχεία της Σκοτεινής στο «μίγμα», διαβάλλουν στον άνθρωπο τα υπόλοιπα στοιχεία της Φωτεινής, τα διαλύουν σταδιακά ή τα αφομοιώνουν, και ο άνθρωπος βρίσκεται, χωρίς να το καταλάβει, εγκλωβισμένος πλέον στην καθοριστική επιρροή της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης :
βοηθώντας την, ενισχύοντας την, μεταδίδοντάς την, συντονίζοντας τις απόψεις του και τις δράσεις του μαζί της, την υπερασπίζεται, κλπ…

Δεν ξέρει τι συμβαίνει, νομίζει ότι είναι πράγματα προσωπικά του, δικές του προσωπικές απόψεις, ή ότι έχει υιοθετήσει το «σωστό» από αυτά που βλέπει, και άλλα παρόμοια…
Όλοι αυτοί, βέβαια, αργά ή γρήγορα, σε πολλές περιπτώσεις, τελικά γίνονται συνειδητοποιημένοι θιασώτες της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης.

…Άλλοι, είναι βαθιά αλλά τυφλά επηρρεασμένοι, σε πλήρη άγνοια για το τι τους συμβαίνει.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κι εκείνοι που…παραμένουν στο «μικτό», (στο αρχικό σταδιακό), επίμονα συνεχίζουν για πολύ να έχουν και τις δύο επιρροές, αντιφατικά, παράδοξα, χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται…
Κι αυτό, φυσικά, είναι πολύ κακό, και ίσως να είναι και χειρότερο από το να είναι συνειδητοποιημένοι θιασώτες των Σκοτεινών.

Διότι, έχουν συνεχή επαφή με τις σφαίρες επιρροής της Φωτεινής Θετικής Παράταξης, και μιλούν και δρουν μέσα τους, λόγω, ας πούμε, των μισών Φωτεινών «απόψεων» και «θέσεων» που έχουν –ενώ, ταυτόχρονα, ανίδεα μιλούν και παίρνουν θέση και υπέρ των Σκοτεινών, με τις ανάλογες γραμμές που υιοθετούν και ανίδεα μεταδίδουν (π.χ. πρόσωπα και πράγματα) –και τα «συνδυάζουν» όλα αυτά σε ένα ανίδεο ανίερο «κοκταίηλ»…
Αυτοί οι «γκαφατζήδες», δημιουργούν έτσι μεγάλο μπέρδεμα μέσα στα πράγματα, και κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά.

Το να είσαι έτσι «μικτός» και ανίδεος, είναι κάτι που τελικά επίσης λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης, παραδόξως…
Σπανίως έχω δει ανίδεους ανθρώπους να λειτουργούν υπέρ της Φωτεινής Θετικής Παράταξης. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει, λειτουργούν ανίδεα υπέρ της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης.

Στον Μυστικό Πόλεμο, η Φωτεινή Θετική Παράταξη πρέπει να πολεμάει εναντίον της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης, με τους τρόπους της, δηλαδή εναντίον τέτοιων συνειδητοποιημένων Σκοτεινών, αλλά πολύ συχνά πρέπει να πολεμάει και εναντίον των επηρρεασμένων ανίδεων, «μικτών», ή τυφλά επηρρεασμένων ανίδεων.

Δεν ισχύει το ίδιο για την Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη, που σχεδόν πάντα έχει συγκεκριμένους στόχους, και είναι πολύ πιο εύκολο να εστιαστεί σε αυτούς στον Μυστικό Πόλεμο, και να επηρρεάσει ακόμη και τους ανίδεους εναντίον των στόχων αυτών.
Έτσι λοιπόν, όλα αυτά και πάρα πολλά άλλα, γίνονται με την…Διαβολή, η οποία επιτυγχάνεται σχεδόν συστημικά από τους Σκοτεινούς. . . . . . . .. . . . . . . . . .Από την άλλη, οι καταγγέλλοντες π.χ. την «Νέα Παγκόσμια Τάξη», την Παγκοσμιοποίηση, το Cancel Culture, κ.ά., και όλες τις άλλες υποθέσεις της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης κοινωνικοπολιτικά, κινδυνεύουν να υποπέσουν στο ίδιο.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, είναι τόσοι μα τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν παρασυρθεί σε αυτό το παιχνίδι :

Δεν λένε τις καλές Θέσεις – στην ουσία «διαφημίζουν» και στην ουσία «προωθούν» τις κακές Θέσεις.
(Δείτε το ακόμη κι έτσι : «Αny publicity is good publicity»).
Τους διαφημίζουν και τους προωθούν, διεθνώς, παγκοσμίως, συνέχεια. Στην ουσία, τους δίνουν δέος και δύναμη, και ενισχύουν τον αποπροσανατολισμό ότι οι Σκοτεινοί Αρνητικοί (όσο τους καταλαβαίνουν) είναι αυτό που αυτοί λένε ότι είναι : παντοδύναμοι, πανταχού παρόντες, απόλυτα κακοί και σατανικοί και άρα τρομακτικοί και πολύ επικίνδυνοι, κρατούν τα πάντα στα χέρια τους, και : άρα : τους καταγγέλουμε για αυτό – αλλά έτσι καταδεικνύουν στην ουσία ότι κάθε αντίσταση είναι μάταια.

Δείτε το γύρω σας, συμβαίνει παντού.
Οι Κακοί καταθέτουν τις Θέσεις τους και τα Σχέδια τους,και τα διαφημίζουν και τα προωθούν-επιβάλλουν, και οι υποτιθέμενοι αντιδραστικοί «καλοί» προωθούν παντού τις Θέσεις αυτές (πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους Κακούς!), μετατρέπουν στην συλλογιστική τους τα Σχέδια των Κακών σε εγκαθιδρυμένες πραγματικότητες.
Σού περιγράφουν λεπτομερώς πόσο καθοριστικά περικυκλωμένος είσαι από αυτές, αλλά δεν σου λένε ούτε περί τίνος πρόκειται ακριβώς, ούτε γιατί συμβαίνει, ούτε πώς να αντισταθείς. Όταν φτάνουν (αν φτάνουν) στο σημείο αυτό, σου λένε διάφορες περιληπτικές αοριστίες: να «αφυπνιστείς», να «αντιδράσεις», να «οργανωθείτε», «θα μας προστατεύσει ο Θεός», κ.ά..

Χωρίς, προφανώς, οι ίδιοι να το συνειδητοποιούν, αυτοί οι υποτιθέμενοι «αντιστασιακοί» είναι βαθύτατα εσωτερικά επηρεασμένοι από την Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη, λειτουργούν ως υποχείριά της, δημιουργούν δέος για λογαριασμό της, τρόμο και φόβο, και τους προσδίδουν μία τιτάνια δύναμη την οποία δεν έχουν!…
Μα, και συσκοτίζουν (και Αρνητικά) τις καταστάσεις.
Μα, και τις ποτίζουν και με πολλές απίστευτες ασυναρτησίες, ψέμματα και ανοησίες.
(Πολύ συχνά, μάλιστα, συνήθως λόγω μεγαλομανίας -αυτοί είναι οι μόνοι έξυπνοι- ή ψυχοπαθητικών προβλημάτων και παράνοιας. Αρρωστημένοι -όχι μόνο από τον χαρακτήρα τους, αλλά και- από τις επεμβάσεις στην ροή της πληροφορίας από την Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη)

Οι υπόλοιποι άνθρωποι που τα λαμβάνουν αυτά, ενημερώνονται κάπως μεν, μουδιάζουν εντελώς δε.
Το αποτέλεσμα είναι απλό και είναι αυτό : τελικά όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εχθρός (ή μία μεταμφίεσή του), ο οποίος είναι κραταιός και νικηφόρος και πανίσχυρος και συνταρακτικά επίφοβος, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ούτε πώς έχουν προκύψει όλα αυτά και γιατί, ούτε κανείς γνωρίζει ποιος είναι ο σύμμαχος (συνήθως κι αυτόν ακόμη τον ακυρώνουν ως εχθρό, ανίδεα), ούτε κανείς γνωρίζει ποια είναι η Αντίσταση και τί κάνει, ούτε κανείς καταλαβαίνει πώς παίζονται όλα αυτά…

Καταλαβαίνετε, έτσι δημιουργείται η ιδανική κατάσταση για μία εισβολή, ας το πούμε έτσι… Πρόκειται για μία εισβολή στην Πραγματικότητα, από Αλλού.
Και γίνεται βήμα-βήμα, με τις δηλώσεις, με τα παιχνίδια με τις λέξεις, με την μεταδοτικότητα, και με την προωθητική «αντίδραση».
Τα υπόλοιπα, οι άνθρωποι τα κάνουν από μόνοι τους, όσα απαιτούνται, με την οποιαδήποτε διαταραγμένη ανταπόκρισή τους στην…δεδομένη κατάσταση.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, οι υποτιθέμενοι «αντιδραστικοί», εμφανίζονται (παραδόξως) ως τόσο -μα, τόσο!- «καχύποπτοι», που, οποιαδήποτε κίνηση της Φωτεινής Θετικής Παράταξης, που διεξάγει μάχες (και έχει και νίκες), την βαφτίζουν ως κίνηση της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης!!
Λένε ότι : είναι μεταμφιεσμένη κίνηση των «Επικυρίαρχων» για να μας ξεγελάσουν, ότι επιτίθενται στον εαυτό τους για αντιπερισπασμό! Και άλλα παρόμοια… Στην ουσία, υποστηρίζοντας ότι : η Φωτεινή Θετική Παράταξη δεν υπάρχει, και ότι έχουν επικρατήσει παντού οι Σκοτεινοί και υπάρχουν μόνο αυτοί, και, όποια Φωτεινή κίνηση γίνεται είναι δική τους, και γίνεται…για να μας ξεγελάσει!

Πιο δόλιο παιχνιδάκι από αυτό, δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Και, μάλιστα, να γίνεται από ανίδεους, απλά σκοτεινά επηρρεασμένους εν αγνοία τους, αυθόρμητα, εντελώς αυτοσχέδια, ή και ως απλή φιγούρα ότι (και καλά) αυτοί ξέρουν καλύτερα, και μάλιστα αυτό φτάνει στο σημείο να μοιάζει –ή και να είναι–  Δαιμονικό!

 Οι υποτιθέμενοι «καχύποπτοι» «αντιδραστικοί», διαφημίζουν παντού τις Θέσεις και τα Σχέδια των Σκοτεινών, αλλά δεν εκφράζουν σχεδόν ποτέ τις δικές τους Θέσεις (όπως ακριβώς, άλλωστε, πάντα κάνει και η Αρνητική Παράταξη).
Δεν μιλάνε για Θέσεις τους, στην ουσία, όχι μόνο διότι δεν έχουν Θέσεις (και έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στις προωθητικές καταγγελίες), αλλά, ακόμη και αν τους λέει κάτι η φωνή της συνείδησής τους (Gimini Cricket) ή έστω η όποια παιδεία τους : δεν θέλουν να το…ρισκάρουν! Διότι θα τους κάνουν ταυτοποίηση, θα εκτεθούν, θα αντιμετωπίσουν αντίποινα, επιθέσεις, τιμωρίες… Και άλλες έμμονες ιδέες τους διακατέχουν…

Σου λένε τι κάνουν οι Σκοτεινοί, (στην ουσία, τι τους λένε οι Σκοτεινοί ότι κάνουν), αλλά δεν παίρνουν οι ίδιοι αληθινά μία συγκεκριμένη λεπτομερή κανονική Θέση, ούτε σού λένε τί να κάνεις για να αντιμετωπίσεις τους Σκοτεινούς…

Αντίθετα, οι Σκοτεινοί, το κάνουν, γενικά, σού λένε τί να κάνεις! 

Κι έτσι, μαθαίνεις τι θέλουν να κάνουν οι Σκοτεινοί, σαν να το έχουν ήδη κάνει, κι έπειτα οι Σκοτεινοί σού λένε τί να κάνεις!…
Και, οι Φωτεινοί, δεν υπάρχουν, έχουν ηττηθεί. Ακόμη και οι μάχες και οι νίκες τους, είναι των Σκοτεινών, που μεταμφιέζονται σε Φωτεινούς και…επιτίθενται στον εαυτό τους, για να μάς…ξεγελάσουν!

Ναι, κι όμως, όλα αυτά προωθούνται εκεί έξω, πρώτα στο Underground (που σε μεγάλο μέρος του έχει καταληφθεί από αυτές τις επιρροές), και, από εκεί, στο MainStream.

Όλα αυτά τα εντελώς παράδοξα, δεν είναι στ’ αλήθεια παράδοξα, είναι απλά οι τρόποι του Μυστικού Πολέμου…

. . . . . . . . . .Η σωστή Στάση (Αντί-σταση) που συντονίζεται με την Φωτεινή Θετική Παράταξη, είναι η εξής :

Η σωστή στάση είναι (αφού πρώτα το γνωρίζεις) να καταγγέλλεις τι κάνει η Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη, ποιά είναι αυτή γενικά, ποιοί είναι στην κάθε περίσταση, μα κυρίως και Πώς το κάνουν, και Γιατί. Επεξηγηματικά.
Κι έπειτα να κάνεις τον διαχωρισμό των αληθινών Θέσεων, και να καταδεικνύεις και τις ανάλογες επικλήσεις που κάνουν προς την πραγματικότητα με τα διαφημιζόμενα Σχέδια τους, και να λες ποιά ακριβώς θα πρέπει να είναι η στάση μας, και Γιατί…

Πολλές φορές, δεν υπάρχει η Γνώση για να γίνουν τα παραπάνω.
Τότε, φυσικά, το εγχείρημα θα πρέπει να αφήνεται σε αυτούς που έχουν την Γνώση για να γίνουν τα παραπάνω…
(Είναι επιθυμητό από τους Σκοτεινούς, να κάνεις ως ματαιόδοξος άσχετος συνέχεια παρεμβολές-παράσιτα σε αυτό το εγχείρημα, δημιουργώντας πολύ μεγάλο μπέρδεμα…)

Και, έπειτα, απλώς να θυμόμαστε πώς ακριβώς έγινε αυτό από τους γνώστες, για να το επιχειρήσουμε κι εμείς με τον ίδιο Φωτεινό τρόπο, όσο καλύτερα μπορούμε –αφού, πέρα από την σωστή παρατηρητικότητά μας, συνεχώς προσπαθούμε να αποκτήσουμε την Γνώση που απαιτείται…

Όταν δεν υπάρχει η Γνώση, αλλά παρ’ όλα αυτά υπάρχει η Ανάγκη να γίνει μία αντίδραση, γενικά, τότε, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να γίνεται κάπως έτσι :

Λοιπόν… Ό,τι κάνουν οι άνθρωποι της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης (και οι επηρεασμένοι από αυτήν), το κάνουν για το Κύρος. Και για την Δύναμη. Τον  Έλεγχο.Την Εξουσία.
Η καλύτερη και πιο αποτελεσματική αντίδραση απέναντι σε αυτό, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, θα μπορούσε να είναι απλά : η Γελοιοποίηση. Το Χιούμορ! Η Διακωμώδηση!

…Αν δεν έχετε την Γνώση να το κάνετε, τότε, μήν επιχειρηματολογείτε εναντίον της στάσης τους ή των Θέσεων τους (παρασυρόμενοι στο παιχνίδι τους)!
Απλά, γελοιοποιήστε τους.
Κάνετε Χιούμορ!
Διακωμωδείστε την κατάσταση. (Δεν εννοώ χυδαιότητες). Με έξυπνο τρόπο.
Μειώστε το Κύρος τους. Την οπτική που προσπαθούν να επιβάλλουν ότι έχουν σοβαρή Δύναμη.
Μετατρέψτε τα πάντα σε μία παρανοϊκή αστειότητα εκ μέρους τους.
Δεν μπορούν να το ανεχθούν αυτό, και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, κι εντελώς επιζήμιο για αυτούς. Τούς χαλάει την «βιτρίνα» –και, γι’ αυτούς, η «βιτρίνα» είναι το παν!

Επίσης, και αυτό: ας το θέσω έτσι συνθηματικά: Αρνηθείτε τους την…Μητρότητα!

Είναι σαν να βγαίνει η Μαμά και να λέει κάτι, να θέλει να επιβάλλει κάτι. Και, τα «κακά παιδιά» αντιδρούν στην Μαμά, και λένε όχι αυτό, όχι εκείνο : ζητούν το δίκιο τους από την Μαμά, ζητούν τα δικαιώματά τους, καταγγέλουν την Μαμά, κ.ά..

Όλα αυτά, δεν αρνούνται ότι: αυτή είναι η Μαμά.
Αντιθέτως, μάλιστα! (Σκεφτείτε το λίγο, επιτέλους!…)
Όλα αυτά, ενισχύουν την Μαμά, ενισχύουν αυτόν που έχει σφετεριστεί τον ρόλο της Μαμάς. Τον αναγνωρίζουν. Του ζητάνε πράγματα ως Μαμά, διαμαρτύρονται για την ή στην Μαμά, ή τού λένε ότι δεν είναι καλή Μαμά (που είναι ζήτημα άποψης), και τι θα έπρεπε να κάνει…  

Αρνηθείτε τους την Μητρότητα. Από την ρίζα, ολοκληρωτικά. Δεν είναι η Μαμά σας. Κάποιοι άγνωστοι σας, εντελώς τρελλοί τύποι, το παίζουν ότι είναι η Μαμά σας! Αγνοείστε τους!
Αυτή είναι η σωστή αντίδραση…
Και. . . . . . . . . . . . . . . .

Παντελής Β. ΓιαννουλάκηςΓια παραγγελία-αποστολή του νέου βιβλίου
“Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ” (σκληρόδετο – 416 σελ.),
εδώ :

https://www.strange-egnarts.com/product/secret-war-book-2/


Για παραγγελία-αποστολή ενός πακέτου-προσφοράς και των Δύο Τόμων του έργου “Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” (συνολικά 822 σελίδων),
εδώ :

https://www.strange-egnarts.com/product/secret-war-books_discount-package/

 


Resistance


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MATRIX

Ιδού ο εαυτός μας απέναντι από ένα εννοιολογικό πρόβλημα, φαινομενικά άλυτο: Ποιος είναι το πλήθος; Αν εγώ και εσύ δεν είμαστε το πλήθος, τότε ποιος είναι το πλήθος;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading