UFO HISTORY IN THE MAKING (Radio Nowhere)

O Μυστικός Πόλεμος εμπλέκεται και στο θέμα των UFOs και στην UFOλογία, με πολλές και τρομερές προεκτάσεις και καταστάσεις, με πολλά μεγάλα μυστικά.

Ιδού ένα νέο και πολύ σημαντικό video, το οποίο προτείνω με έμφαση, και το οποίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να παρακολουθήσουν με μεγάλη προσοχή.
Πάρα πολύ σπάνια βλέπουμε κάτι ανάλογο. Περιέχει σημαντικά –άγνωστα στο ευρύ κοινό– κομμάτια  της Ιστορίας της UFOλογίας, και τις καταστάσεις που την διαμορφώνουν αυτήν την στιγμή. Κι επίσης, σημαντικές μάχες του Μυστικού Πολέμου.

Πρόκειται για το νέο Podcast που έχουν ξεκινήσει ο George Knapp και ο Jeremy Corbell : με τον (όχι τυχαίο) τίτλο : “Weaponized” (Οπλισμένοι, Εξοπλισμένοι, κάτι που μετατρέπεται σε όπλο)
Είναι σαφώς μία κίνηση του Radio Nowhere, και σας επιστώ την προσοχή ότι αυτή θα είναι μια πλατφόρμα (για όσο αντέξει) που εκπέμπει και πρόκειται να εκπέμψει μυστικά και σημαντικές ενημερώσεις και αποκαλύψεις, στα πλαίσια του Μυστικού Πολέμου για το καυτό ζήτημα των UFOs.

Εγώ, προσωπικά, θεωρώ ότι πρόκειται για την σημαντικότερη UFOλογική κίνηση των τελευταίων ετών.

Ο George Knapp, o βετεράνος τολμηρός μαχητικός δημοσιογράφος, είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή γνώστης, “on the know”, της UFOλογίας (μετά τον Jacques Vallée, που σήμερα είναι 84 ετών).
Είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε και παρουσίασε την Area-51, τον Bob Lazar, το ζήτημα του Reverse Engineering, τα Cattle Mutilations, το Skinwalker Ranch, το Α.A.W.S.A.P. ufo-πρόγραμμα του Πενταγώνου (με Β.Α.Α.S.S. και Ν.Ι.D.S.), και αμέτρητες άλλες αποκαλύψεις, καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα, πάντα με ντοκουμέντα, στους χώρους της έρευνας των UFOs επί δεκαετίες.
(Επίσης, μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων του στα Media, με έδρα το Las Vegas στην Nevada, έχει πάρει την σκυτάλλη από τον Art Bell στο θρυλλικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα Coast to Coast).

Σ’ αυτό το video, για πρώτη φορά διηγείται με λεπτομέρειες το παρασκήνιο όχι μόνο της καριέρας του αλλά και πολύ σημαντικών περιστατικών και καταστάσεων στην Ιστορία της UFOλογίας. Πολύ σημαντικές άγνωστες παρασκηνιακές λεπτομέρειες!
(Μεταξύ αυτών, π.χ. και τον ρόλο του John Lear σε όλα αυτά, τον οποίο έχω εκθέσει σε πολλά σχετικά άρθρα μου, αλλά και του μεγιστάνα Robert Bigellow).

O Jeremy Corbell, είναι ο άνθρωπος τον οποίο ευχαρίστησε ονομαστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής του Κογκρέσσου, στον πρόσφατο έλεγχο που έκανε ζητώντας τις εκθέσεις του Πενταγώνου για τα UFOs.
Είναι ο νέος καλύτερος παίκτης “on the know” στον UFOλογικό χώρο, τον οποίον επίσης παρακολουθώ λεπτομερώς πάντα. Είναι ο σκηνοθέτης των νέων ταινιών για τον Bob Lazar, για το SkinWalker Ranch (Hunt for the SkinWalker), κ.ά.. (Βλέπε Netflix). Είναι αυτός που παρουσίασε τον πιλότο David Fravor που τράβηξε τα videos από το Tic-Tac (και του έδωσε αυτήν την ονομασία), είναι αυτός που έδωσε τα videos από το Πολεμικό Ναυτικό στους New York Times, που με το εν λόγω δημοσίευμα άλλαξαν την εποχή για τα UFOs και προκάλεσαν τις κινήσεις του Κογκρέσσου απέναντι στο Πεντάγωνο για το ζήτημα.
(Και ουσιαστικά προκλήθηκαν από George Knapp – Robert Bigellow – and friends).
Είναι ο πιο συμπαθής και επικοινωνιακός, ο πιο ταλαντούχος και εκ βαθέων γνώστης, της νέας γενιάς πάνω σε αυτά τα θέματα, που κατέχει σημαντικά μυστικά λόγω της δικτύωσής του και του μεγάλου (και φανερού) πάθους του για όλα αυτά. Είναι, αυτήν την στιγμή, ο νέος πιο δυναμικός εκ καρδίας ερευνητής και αναλυτής γνώστης στον UFOλογικό χώρο, με όλες τις σωστές επαφές, και έχει πολύ μέλλον.
Είναι ο πρώτος καλεσμένος που σκέφτονται όλα τα media να καλέσουν για να ενημερώσει το κοινό τους πάνω σε αυτά τα ζητήματα, και πάντα διασκεδάζω με το συγκαλυμμένο άγχος του να προλάβει να πει (με χαμόγελο) τα πάντα μέσα σε 3-4 λεπτά…

Επίσης, στο σημαντικό αυτό video που προτείνω εδώ, υπάρχει ακόμη και αποκαλυπτική συζήτηση για το άγνωστο μεγάλο περιστατικό του 2019 με τα 100 UFOs πάνω από τον Αμερικανικό Στόλο στον Ειρηνικό, το οποίο έχει κάπως αποσιωποιηθεί, εδώ με όλες τις λεπτομέρειες!!

Εκτιμώ βαθύτατα τον βετεράνο George Knapp (που είναι ένας από τους ήρωές μας σε αυτά τα πράγματα και όχι μόνο), και εκτιμώ και συμπαθώ πολύ τον κινηματογραφιστή Jeremy Corbell.

Και θα παρακολουθώ την νέα εστία Weaponized με μεγάλο ενδιαφέρον, στην παραμικρή του λεπτομέρεια, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για κίνηση (για λίγους) του Radio Nowhere από τον Μυστικό Πόλεμο. Για όσα προλάβει να κάνει (συνήθως αυτά δεν γίνονται για πολύ καιρό)…

https://www.weaponizedpodcast.com/

Αυτοί που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να ενημερώνονται και να μελετούν για τον Μυστικό Πόλεμο στον κόσμο μας, μπορούν πλέον να διαβάσουν τον δεύτερο τόμο του αποκαλυπτικού αυτού έργου μου, Ο Μυστικός Πόλεμος – Βιβλίο ΙΙ

Κι αυτοί που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν επιτέλους για τον πολύ μεγάλο Μυστικό Πόλεμο στον κόσμο μας, μπορούν πλέον να αποκτήσουν και τα δύο αυτά βιβλία μου μαζί (το πρώτο συν το δεύτερο – 820 σελίδες συνολικά!), σε ένα πακέτο προσφοράς, και να τους σταλούν κρυφά στο σπίτι τους από το Αόρατο Κολλέγιο.

Στα παρακάτω links :

https://www.strange-egnarts.com/product/secret-war-book-2/

https://www.strange-egnarts.com/product/secret-war-books_discount-package/

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Οι πολλοί πρόδωσαν τα ευγενή πρότυπα του Ανθρώπου και μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΠΩΝ

Εχάθη στις φωτισμένες στοές προς την Κούφια Γη ακολουθώντας το όραμα ενός κρυφού καλύτερου κόσμου και της Αιώνιας Ζωής στα ιερά υπόγεια νερά στο άκτιστον Φως στον Άγνωστο Πόλεμο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading