ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (2023)

(Καλώς ήλθατε στο νέο πλούσιο website pantelisgiannoulakis.com, που είναι η μετεξέλιξη του παλιού πλέον blog, giannoulakis.blogspot.com, και είναι πια ο επίσημος ιστότοπος του συγγραφέα Παντελή Β. Γιαννουλάκη)

 

Μετά την ουσιαστική «απαγόρευση» των βιβλίων, με την καθολική επιβολή του Internet, των social media και της παντοδυναμίας των videos, όπου οι άνθρωποι εκπαιδεύονται να διαβάζουν μόνο ηλεκτρονικά ραβασάκια και κειμενάκια των δύο παραγράφων, και να βλέπουν ψευτο-ντοκυμαντέρ σε videos και παρανοϊκά clips και συνεχή αλαζονική εκπομπή ανοησιών από ματαιόδοξους youtubers : εξ αυτών (και εξ εαυτών) απομακρυνόμενοι από την αυθεντική γνωσιολογία και την λεπτομερή πληροφόρηση και ανάλυση, από την έμπνευση και την λογοτεχνία, και από την Ιστορία των Ιδεών : ένα νέο μέλλον είναι εδώ, το οποίο κανείς απολύτως δεν περίμενε.

Το ημερολόγιο μας γράφει 2023 :  22 χρόνια μετά την «Οδύσσεια του Διαστήματος: 2001» (η επιδημία Covid ανέτρεψε το πρόγραμμα μας για διαστημικό αποικισμό), 40 χρόνια μετά τον τίτλο του “1984” του George Orwell (το οποίο όλοι πλέον αγαπούν να αναφέρουν, αλλά δεν το έχει διαβάσει κανείς), και αρκετά χρόνια πλέον μετά τις χρονολογίες στις οποίες διαδραματίζονται πολλές αγαπημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας (Blade Runner, Back to the Future, κ.ά.), και αιώνες μετά την δεκαετία του 1980, κατά την οποία η ονειροπόλα νεανική μας προσδοκία περίμενε μέχρι το 2000 : ιπτάμενα αυτοκίνητα για όλους, ιδιωτικό virtual reality, αποικισμό του Άρη και της Σελήνης, αποτυχία των σόσιαλ δικτατόρων που θέλουν ουτοπική παγκόσμια διακυβέρνηση, θεραπεία του καρκίνου, εύρεση μεθόδου του μπλοκαρίσματος του ενζύμου “U” που προκαλεί την γήρανση στον άνθρωπο (δηλαδή του ελιξιρίου της αθανασίας), αρχαιολογικές υπερβάσεις που ανατρέπουν την Ιστορία του Κόσμου, ρομπότς στην καθημερινή υπηρεσία μας που θα καταργήσουν την δουλειά, ολογράμματα αντί οθονών, ελεύθερη ενέργεια, και πάρα πολλά άλλα (ας μην συνεχίσω την θλιβερή λίστα) : το νέο μέλλον είναι εδώ. Το νέο μέλλον που αντικατέστησε το παλιό μέλλον…

Το νέο μέλλον είναι εδώ : και πλέον οι Αλγόριθμοι θα αποφασίζουν για σένα τις επιλογές σου για τα πάντα (μέχρι και για το τι χαρτί υγείας σου ταιριάζει), αυτό είναι το Α.Ι. που περιμένατε, και όχι τον HAL ή το Skynet ή τις πολύχρωμες φαντασίες του Spielberg. Θα τρώς έντομα, και μπιφτέκια από φύκια, θα απαγορευτούν οι αγροτικές καλλιέργειες γιατί πιάνουν πολύ χώρο και η κτηνοτροφία για να μην κλάνουν οι αγελάδες και αυξάνουν την θερμοκρασία του πλανήτη (!), η βενζίνη σταδιακά θα στοιχίζει όσο το αυτοκίνητο για να το εγκαταλείψεις και να πηγαίνεις με ηλεκτρικά πατίνια, για να μην προβληματιστούν οι θαλάσσιες χελώνες και οι επενδύσεις για ανεμογεννήτριες παντού. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος θα μάχεται πλέον μέσα σε μία μόνο χώρα, όπως περίπου γίνεται με τους παιδότοπους, εδώ έχουμε πλέον έναν πολεμότοπο!
Θα κάνεις τα εμβόλια γεννετικής μηχανικής για να μην πεθάνεις (ή για να μην σε απολύσουν), και θα πεθαίνεις “ξαφνικά” επειδή τα έκανες! Σταδιακά όλες οι ταινίες και όλες οι τηλεοπτικές σειρές θα σεναριογραφούνται και θα παίζονται από ομοφυλόφιλους, κι επίσης όλοι οι λευκοί ήρωες θα γίνουν μαύροι (π.χ. ο Αχιλλέας, ο Robin Hood, o Βασιλιάς Αρθούρος, όλοι), ενώ οι Αμερικάνοι υπουργοί που κάποτε ήταν «γεράκια» τώρα θα είναι τραβεστί (μαζί και ο διαπλεκόμενος γέρος Γερμανός που διοικεί το World Economic Forum, τρέμετε!), ο παππούς σου πλέον θα λέγεται «Γονέας Α του Γονέα Α» (αυτό θα σταματήσει και την κουβέντα περί προπάππων και προγόνων, λόγω του γλωσσοδέτη), οι επίσημοι δεν θα ορκίζονται στον Θεό αλλά στην ιδεολογία τους (οπότε, δεν τους δεσμεύει ηθικά τίποτε), τα παιδιά στην πρώτη δημοτικού θα διδάσκονται πώς να αλλάξουν φύλο!
Ενώ εσύ νομίζεις ότι ο «υπερπληθυσμός» ανακόπτεται από τις «πέτρες της Georgia» (που μας άφησαν χρόνους), και όχι από τα αγόρια που έχει αλλάξει η φωνή τους, αν τα ακούς στους δρόμους πώς μιλάνε…

Θα στέλνεις SMS στην κυβέρνηση όταν θέλεις να βγεις από το σπίτι σου (δικαιολογίες θα υπάρχουν συνέχεια γι’ αυτό), θα έχεις όριο κατάσχεσης στον τραπεζικό σου λογαριασμό (και σε λίγο καθόλου μετρητά πια), τα κινητά έξυπνα τηλέφωνα (που ήταν το μόνο αληθινό μέλλον που μας περίμενε, και δεν το είχαμε φανταστεί) θα σε παρακολουθούν και θα σε ακούνε τι λες για να σου προβάλλουν αμέσως μετά διαφημίσεις γι’ αυτά που έλεγες.
Και οι επιστήμονες σου θα σου λένε ότι δεν υπάρχει Συνείδηση, δεν υπάρχει Πνεύμα, δεν υπάρχει Ψυχή, δεν υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει τίποτε πέρα από την Στατιστική τους (όπως τους βολεύει), όλοι οι άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε μέρα ξαφνικά στα καλά καθούμενα είναι…ασχολίαστοι, δεν υπάρχει Σύμπαν (από την άλλη, επιδημία παράνοιας των αμαθών στην Ελλάδα ότι η Γη είναι επίπεδη!), ακόμη και τα UFO είναι απλά Κινέζικα μπαλόνια τελικά (!) που όταν πέφτουν εξαφανίζονται. Οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων ξέρουν, εσύ όχι, και αν δεν κάνεις ό,τι σου λένε είσαι «ψεκασμένος» (με κατσαριδοκτόνο – που είναι το όνειρό τους).
Ο Harari λέει «θα γίνουμε Θεοί», και εννοεί τους χρηματοδότες του και την πεφωτισμένη ελίτ, καθώς εσύ θα συνεχίζεις να ζεις μέσα στην (ηλεκτρονική πια) λάσπη.

Τέλος πάντων (όλοι περιμένουν το τέλος από την Αποκάλυψη του Ιωάννη), το νέο Μέλλον είναι εδώ, αργήσατε λίγο (το φαγητό έχει κρυώσει), αλλά, καλώς ήλθατε στο Μέλλον. Κάπου έχουμε μια θέση και για εσάς, στην κάτω γαλαρία.
Αυτό που δεν έχει προσέξει κανείς, είναι ότι, μέσα στο Μέλλον, είναι το Παρελθόν, το οποίο επαναλαμβάνεται.

Το μέλλον, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και την συνεχή προπαγάνδα, ανήκει στους τραπεζίτες, στο Α.Ι., στα νοσοκομεία, στους ψυχανώμαλους, στον Ντώκινς, στο Cancel Culture και στους Μαοϊκούς-Σταλινικούς Μεταμοντερνιστές, στον Μάλθους και στον Μασκ, στους Επιστημονιστές (στο N.I.C.E. δηλαδή), στους Πακιστανούς και στους Ινδούς, στα Κινεζικά sweat-shops, στην «πράσινη ανάπτυξη» (τα χόρτα που θα αναπτύσσονται στα ερείπια), στις κατσαρίδες, στα όρη και στα άγρια βουνά για σένα (no wi-fi, 0G), και θα το παρακολουθείτε στο Υoutube.

Ο Μυστικός Πόλεμος δεν άρχισε τώρα, ούτε τελειώνει με όλα αυτά, απλά βγήκε στην επιφάνεια (και λίγο ψηλότερα), και σου καλύπτει τον ήλιο η κορυφή του παγόβουνου, κι η δυσαρέσκεια του Διογένη.
Πρέπει να μάθετε τα πάντα για τον Μυστικό Πόλεμο, επειγόντως!…
Όπως ήδη βλέπετε, καμμία ευθύνη δεν υπάρχει για κανέναν άλλον, εκτός από εσένα τον ίδιο.

Υπάρχει και η Αντίσταση, Συνταξιδιώτες μου, εδώ τώρα στο Μέλλον, που θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο Μέλλον των Σκοτεινών μελλοντολόγων, που θέλουν να σας παρουσιάσουν τα παρανοϊκά δαιμονικά τους Σχέδια ως ολοκληρωμένα, ενώ απλά η κατευθυνόμενη πληροφόρηση είναι το ήμισυ του παντός.

Μια νέα πρωτότυπη καλή συμβουλή Αντίστασης, είναι αυτή :
Αντισταθείτε στην Πληροφορία!
Καθώς έρχεται προς εσάς, αναρωτηθείτε από πού έρχεται, που πάει, και γιατί.
«Η Καλή Πληροφορία Είναι η Νεκρή Πληροφορία» (The Good Information is the Dead Information) : η Χθεσινή…

Προτείνω, λοιπόν, να αντισταθούμε στο…Κακό Μέλλον, με το…Καλό Παρελθόν.
Είναι μια καλή Αρχή.

 

Resistance
Παντελής Β. Γιαννουλάκης

 

 

Υ.Γ.
Εκ καρδίας ευχαριστώ το WeirdTales Designs Studio και την Val Frimon για τον σχεδιασμό και την ονειρική ολοκλήρωση του νέου website : pantelisgiannoulakis.com
Αν και υπάρχει πολύ υλικό εδώ μέσα για τους Συνταξιδιώτες μου, υπόσχομαι ότι θα το ενημερώνουμε συχνά.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

3 Responses

  1. πολυ χαίρομαι που βλέπω ένα νεο σαιτ σαν tech geek που είμαι και επειδή μου αρέσει να βλέπω νέο σου υλικό και μιας και εχω καιρο να δω περιοδικό σε έντυπη μορφή που μου έχει λείψει το σαιτ είναι μια χαρά. σύντομα θα διαβάσω και το 2ο μέρος του μυστικού πολέμου.
    Μεγια το νεο σαιτ λοιπόν

  2. Mπράβο Παντελή ένας πραγματικός αναρχικός ακτιβιστής αντιστασιακός, μακάρι να είχε 10 σαν και σένα ο χώρος του παράξενου και της αναζήτησης της αλήθειας στην Ελλάδα!!!

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Κάνει κρύο. Είμαστε μακριά από τον ήλιο μας, τον πατέρα του φωτός και της θαλπωρής. Το ηλιοβασίλεμα σήμερα είχε κάτι από τα παγωμένα τοπία ενός άλλου κόσμου, απόμακρου στην σκοτεινιά του ηλιακού συστήματος.

Περιήγηση στην Μυστική Θεσσαλονίκη – 6/1/2018

Αινιγματικοί τόποι, μυστηριώδεις πύλες και αδιέξοδα, ιστορίες που συνδέουν την αρχαία με την σύγχρονη πόλη, υπόγειες στοές, ανατριχιαστικές αφηγήσεις, μύθοι και αστικοί θρύλοι..

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ

Το καλοκαίρι έφυγε, μαζί με τις παράξενες εμπειρίες μας, μαζί με ένα κομμάτι του εαυτού μας που ήδη ταξιδεύει, χαμένο. Αργά ή γρήγορα, όλα φεύγουν, όλοι φεύγουν, κανείς δεν ξέρει πού πάνε. Ούτε κανείς ξέρει από πού έρχονται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading