ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – απόσπασμα από το νέο βιβλίο Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

απόσπασμα από το νέο βιβλίο 
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ

. . . . . . . .
«Ένα New World Order απαιτείται να εγκαθιδρυθεί για να διαχειριστεί την Κρίση της Κλιματικής Αλλαγής…»
(Michael Gorbachev)
«Τα Νομοσχέδια για το Κλίμα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην δημιουργία μίας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…»
(Al Gore)
«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μίας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων…»
(David Rockefeller – U.N. business conference, Sept. 1994)

Αυτά είναι μόνο μερικά ενδεικτικά δειγματοληπτικά παραδείγματα, ανάμεσα σε αμέτρητες ανάλογες παρόμοιες δηλώσεις των ανθρώπων της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης, στον Μυστικό Πόλεμο.

Λοιπόν, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν εστιαστεί στην Διαχείριση Κρίσεων, γι’ αυτόν τον λόγο…
Επίσης, ισχυρίζονται ότι η Παγκόσμια Ειρήνη είναι η ατζέντα τους.
ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ

Ο H. G. Wells (που ανήκε στην ελίτ της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης) υποστήριξε έντονα την θέση ότι μια Επιστημονική Ελίτ πρέπει να καταλάβει τον κόσμο. Είπε: «…πρέπει να είμαστε τώρα Ανοιχτοί και να εμπλακούμε σε αυτήν την Συνωμοσία, θέλουμε μια επιστημονική κυβέρνηση, η θρησκεία είναι απλά ένα εμπόδιο στον δρόμο μας, δεν θα υπάρχει θρησκεία, θα διοικούμαστε από Αντικειμενικότητες, και αυτό θα εγγυηθεί την Παγκόσμια Ειρήνη…»

Οι Επιστημονιστές/Κολλεκτιβιστές αυτοί της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης, συνεχίζουν μέχρι σήμερα να ισχυρίζονται ότι η Ειρήνη είναι ο στόχος τους!
…Δεν βλέπω, ούτε εγώ ούτε κανένας, κανένα στοιχείο ότι η «επιστήμη» ή οι «επιστήμονες» αποτρέπουν τον πόλεμο. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους πολέμους προκαλούνται από την συνεισφορά τους, και με την χρήση όλων των τεχνολογιών που αυτοί επινοούν και τούς διευκολύνουν! Σε λίγο, άλλωστε, όπως ήδη διαφαίνεται, οι πόλεμοι θα είναι αποκλειστικά «επιστημονικοί»…

Στο έργο του The World Set Free (1914), o H. G. Wells γράφει ότι θα υπάρξουν Ατομικές Βόμβες, οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος μπορεί να καταστραφεί, και οι επιστήμονες θα συνευρεθούν όλοι μαζί, σε μία Συνωμοσία ή σε μία Κολλεκτίβα («ένδοξα παράνομη») (δεν τον απασχολούν, φυσικά, οι ηθικές αρχές), οι επιστήμονες θα έχουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο του κόσμου, και τότε όλα θα πάνε καλά!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ
Ακούμε συνεχώς αυτό το επιχείρημα : απλά αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα, και όλα θα πάνε καλά!

«Οι επιστήμονες ξέρουν», «οι τεχνοκράτες ξέρουν», μας λένε ότι θα στήσουν μία διακυβέρνηση που «θα είναι δίκαιη και διαφανής και όχι διεφθαρμένη, και με όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές, και με την καλύτερη διαχείρηση, εσείς απλά αράξτε πίσω στις πολυθρόνες σας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα…»
(Όπως ακριβώς η παλιά τηλεοπτική διαφήμιση : 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, προτείνουν το Skip… Αυτοί…Ξέρουν!…)
Και, στο αμέσως επόμενο βήμα : μιλάνε για το Α.Ι. και για την μετάλλαξη του DNA και για το Transhumanism.

Ένα επιστημονιστικό καθεστώς, το πιθανότερο είναι ότι θα έβγαζε εκτός νόμου την Παραψυχολογία!…
Μα, θα απαγόρευε αμέσως και όλα όσα ερευνούμε και αγαπάμε και εξερευνούμε, εμείς οι άνθρωποι του Παράξενου και της Εξερεύνησης του Αγνώστου και της Εναλλακτικής Γνωσιολογίας.

Μιλούν για την καταστροφή του Περιβάλλοντος, αλλά δεν λένε τίποτε για το πώς την δημιούργησαν οι ίδιοι!Μετανιώνουν για τις ατομικές βόμβες και τα πυρηνικά όπλα, αλλά είναι πολύ αργά για να το κάνουν, και να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα προς τον κόσμο που δεν θυμάται πλέον ποιος τις δημιούργησε, πώς, γιατί, και ποιος έχει ρίξει χιλιάδες πυρηνικές βόμβες στον πλανήτη.
(Για την ακρίβεια : 2.476 ! – μόνο οι γνωστές)

Η Νανοτεχνολογία μπορεί να είναι το ίδιο καταστροφική επίσης, η Βιοτεχνολογία (που κανείς δεν ξέρει τι κάνει και ποιος την ελέγχει), γενετική μηχανική, κλωνισμοί, τεχνητοί ιοί, πειράματα που ξεφεύγουν από τα εργαστήρια, επιβεβλημένες πειραματικές ενέσεις γεννετικής τροποποίησης, ανεξέλεγκτη τεχνητή νοημοσύνη …τί να πρωτοαναφέρουμε… Δεν ξέρουν τι κάνουν! Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται! …Έχουμε το paradigm τού ΤΡΕΛΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ξανά και ξανά!….

Νομίζω ότι, πολλοί από αυτούς τους «επιστήμονες», μας προετοιμάζουν για την εξής κίνηση που ήδη διαφαίνεται : θα απομακρυνθούν από την συνεχή έμφαση στην Φυσική Επιλογή (Natural Selection), και θα επικεντρωθούν στην Τεχνητή Επιλογή (Artificial Selection). (Μάς είχαν κάνει την εισαγωγή της πρώτης, καθώς εργάζονταν για να επιτύχουν την δεύτερη).
Στην πραγματικότητα, φυσικά, είναι το ίδιο αντιληπτικό πλαίσιο, το ίδιο mind set :
…Δεν υπάρχει Θεός, υπάρχει μόνο Φυσική Επιλογή (Η «Φύση» είναι η νέα Θεά), κι έτσι, εμείς θα γίνουμε θεοί και θα επιβάλλουμε την Τεχνητή Επιλογή.
Πώς; Μην ανησυχείτε καθόλου : μία επιστημονική ηγεμονική ελίτ θα τα διαχειριστεί όλα.

Δηλαδή, για να γίνει απλά κατανοητό : Ο αληθινός κίνδυνος δεν είναι ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence, A.I.) θα αντικαταστήσει την Φυσική Νοημοσύνη (Natural Intelligence, N.I.). Αλλά ότι η Τεχνητή Επιλογή (Artificial Selection) θα αντικαταστήσει την Φυσική Επιλογή (Natural Selection), με γενετική μηχανική (genetic engineering).

Και, μεταξύ τους λένε : «Θα επιβιώσουν μόνο αυτοί οι ισχυρότεροι που θα προσαρμοστούν στις επιβολές μας…»

Όλοι αυτοί οι Επιστημονιστές της Σκοτεινής Αρνητικής Παράταξης, προωθούσαν την Δαρβινική «Φυσική Επιλογή», για να σερβίρουν στον κόσμο την «Φύση», ως νέα αόριστη «θεότητα», αντικαθιστώντας τον Θεό. (Και, φυσικά, η Μητέρα να αντικαταστήσει τον Πατέρα, κ.ά.).
Και, αφού τα πέτυχαν αυτά, τώρα λένε «Τεχνητή Επιλογή», «εμείς θα γίνουμε θεοί», (αυτοί και οι δικοί τους), αυτό είναι το επόμενο βήμα…

Ο σύγχρονος φιλόσοφος της τεχνολογίας Jason R. Jorjani στο έργο του World State of Emergency, προειδοποιεί λεπτομερώς για όλους τους κινδύνους των νέων τεχνολογιών και των τεχνητών κρίσεων, (το κάνει για λογαριασμό της Φωτεινής Θετικής Παράταξης).

Η Κινεζική κυβέρνηση έχει τώρα μια νέα πολιτική, να χρησιμοποιεί γενετική τροποποίηση (genetic modification) για να αυξήσει σταδιακά την ευφυΐα ολόκληρου του Κινεζικού πληθυσμού!
Και, επίσης, η Κίνα έχει πλέον εγκαθιδρύσει σχεδόν παντού το Social Credit System (σύστημα κοινωνικών πόντων), με το οποίο έχει αποκτήσει τιτανίου μεγέθους κοινωνικό έλεγχο πάνω στον πληθυσμό. Τα κομπιούτερς παρακολουθούν μέρα προς μέρα την δραστηριότητα κάθε πολίτη, χρησιμοποιώντας το big data για να υπολογίζουν ποιος είναι καλός πολίτης και ποιος όχι.
Διάβασα στο σημαντικό έργο του Kai-Fu Lee, πολλές λεπτομέρειες για όλα αυτά και για το πώς έχουν προκύψει : Α.Ι. Super-Powers, China, Silicon Valley, and the New World Order…

…Δηλαδή, αυτό που συμβαίνει στην Κίνα στην ουσία, είναι το ότι έχουν βάλει σε εφαρμογή μία αδίστακτη νέα Κοινωνική Μηχανική (Social Engineering), που έχει μέσα της και τον γενετικό-μηχανικό παράγοντα (Genetic Engineering), την Γενετική Μηχανική.

Και όλοι παρακολουθούν αυτήν την τοπογραφική πληθυσμιακή πλατφόρμα, για να δούν πώς θα εξελιχθεί, ως «πρόβα τζενεράλε»…

Μία σύμπραξη Κοινωνικής και Γενετικής Μηχανικής, με την υποστήριξη του ΜεταΣοσιαλισμού και του Επιστημονισμού και της Πληροφορικής και των Κυκλωμάτων της Παγκοσμιοποίησης, είναι αυτό που αντιμετωπίζουμε…


Όλες οι πνευματικές παραδόσεις, ξεκινούν με την ιδέα ότι ΕΣΥ είσαι ένα πολύ ιδιαίτερο Όν. Όλες ανεξαιρέτως οι παραδόσεις λένε ότι έχεις ένα στοιχείο του Θεϊκού μέσα σου. (Έχεις δημιουργηθεί κατ’ εικόναν του Θεϊκού, ή έχεις την Θεϊκή σπίθα, την φλόγα, το Atma, την ψυχή, πες το όπως θέλεις). Όλοι το λένε αυτό, πάντα, παντού, όλοι.

Από αυτό, έχει προκύψει η ιδέα ότι έχουμε, ο καθένας μας, μία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Αυτή η Αξιοπρέπεια είναι δοσμένη από τον Θεό, είναι Θεόσταλτη, από την υψηλότερη τάξη των πραγμάτων.
(Και, υπάρχει μία υψηλότερη τάξη πραγμάτων, μα και η νοοτροπία της υψηλότερης τάξης αυτής, και, αυτή αποκαλύπτεται μέσα από τις Αρετές και τα Ήθη, τις Εντολές, την Φωτεινή Θετική Παράταξη, κλπ).

Ο C. S. Lewis, για παράδειγμα, υποστηρίζει οτι αν κόψεις αυτόν τον Σύνδεσμο, δεν θα έχεις το ίδιο πράγμα αλλιώς. Δεν θα έχεις καμία Ελπίδα.
Οι Σκοτεινοί θα έχουν τεράστιους πόρους και μαζικό Έλεγχο. Αν απλά αντισταθείς σε αυτό, θα είσαι ένα χαμηλότερο άτομο στην κάστα.
Η Επιστημονοκρατία (Scientocracy) ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΣΤΕΣ.
Και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται στον πάτο της κάστας, θα είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν θα θέλουν να συμμετέχουν, που δεν θα συντονιστούν, που δεν θα θέλουν να γίνει διαχείριση των γονιδίων τους, που δεν θα θέλουν την Βιοτεχνολογία και την ακραία Τεχνητή Νοημοσύνη, κλπ.

Το κύριο επιχείρημα που υποστηρίζει την Παγκόσμια Τάξη (Global Order – G.O.), είναι το ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πιθανή Eξαφάνιση (Extinction).
Ότι , εάν δεν βρούμε έναν τρόπο να συμφωνήσουμε με ενότητα στον πλανήτη, πολλές απειλές που δημιουργούνται στον πλανήτη από τους ανθρώπους, πόλεμος, ρύπανση, παραμέληση, υπερθέρμανση του πλανήτη, πυρηνικός πόλεμος, πυρηνικά απόβλητα, ενεργειακή κρίση,  κλπ, κλπ, τελικά θα μας εξαφανίσουν…

Εάν δεν έχουμε «Παγκόσμια Συναίνεση» (Global Consensus), δεν θα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αυτά τα επείγοντα απειλητικά ζητήματα…

Οπότε;;… G.O.! (Global Order) : Παγκόσμια Τάξη!

Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία και σοβαρές ενδείξεις ότι βρισκόμαστε σε κάποιου είδους END GAME, σε κάποιου είδους εσχατολογικό παιχνίδι, τού τέλους των καιρών.

Υπάρχουν υπαρξιακές απειλές. Πάντα υπήρχαν. Κάθε υπαρξιακή απειλή που μπορείς να βρεις, έχει μία επιστημονική βάση από πίσω της. Η ορμή της, το Momentum, προέρχεται από τους επιστήμονες.

Ο Elon Musk λέει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι σαν να Επικαλείσαι τον Διάβολο.
Ο Stephen Hawking έλεγε ότι μπορεί να οδηγήσει στην τελική εξαφάνιση των Ανθρώπων.
Το Περιβαλλοντολογικό Ζήτημα :
Δεν έχουμε δει στην «επιστημονική μέθοδο» καμμία απολύτως δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος! Οι άνθρωποι που προκάλεσαν το όποιο πρόβλημα υπάρχει, έρχονται τώρα και σού λένε:
«Έχουμε την Λύση! Εσύ ήσουν το πρόβλημα!!…»

Οι επιστήμονες δεν έκαναν τίποτε αποτελεσματικό για να σταματήσουν τους πολέμους να συμβαίνουν.
(Αντιθέτως, π.χ. έβαζαν με το ζόρι τον Einstein να στέλνει επιστολές στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. πιέζοντάς τον να ρίξουν τις ατομικές βόμβες…)
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι ενδιαφέρονται αληθινά για την ανακοπή των πολέμων, δεν αποδέχονται κανέναν ηθικό λόγο, δεν τους απασχολεί καθόλου η ηθική…

Η Elite των Iσχυρών (Power Elite), συναντιέται σε λέσχες και clubs (World Economic Forum, Club of Rome, Bohemian Grove, Bilderberg, Council on Foreign Relations, Rhodes Round Tables, κ.ά.), για να συζητήσουν π.χ. το μέλλον της Διακυβέρνησης, και οι ίδιοι είναι οι παρακινητές του.
Ήδη γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε Παγκόσμια Κρίση ή Καταστροφή, θα διευκολύνει –και θα απαιτήσει- την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Και, γι’ αυτό καθοδηγούν τους πάντες να συζητούν συνέχεια για αυτό: Παγκόσμιες Καταστροφές!

Πού νομίζω ότι οδηγούμαστε με όλα αυτά, στα πλαίσια του Μυστικού Πολέμου;

Λοιπόν, καλώς ή κακώς, θα πρέπει να υπάρξει μία Τελική Αναμέτρηση, ανάμεσα :

Α) στους Πνευματικούς, στους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάποιο πνευματικό μονοπάτι, στους Ιδεαλιστές.
Και Β) στους Υλιστές ανθρώπους που πιστεύουν ότι είμαστε Μηχανές, οι οποίες μπορούν να βελτιωθούν με την Τεχνολογία (και την Βιοτεχνολογία), κι αυτό είναι όλο κι όλο αυτό που είμαστε, ότι δεν υπάρχει τίποτε ιδιαίτερο σε σχέση με την Συνείδηση, είναι μια ψευδαίσθηση, σχεδόν δεν υπάρχει κάν τέτοιο πράγμα, και ότι πρέπει να θυσιάσουμε αυτήν την χαμηλότατη και σχεδόν ανύπαρκτη Συνείδηση μας για το ευρύτερο καλό, να «χάσουμε την ψυχή μας» που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει, για το κοινό καλό, για την Κοινωνία, με την Τεχνητή Νοημοσύνη, κλπ, κλπ.

–Δηλαδή, μια Αναμέτρηση ανάμεσα στην Φωτεινή Θετική Παράταξη (Α) και στην Σκοτεινή Αρνητική Παράταξη (Β), εκεί έξω, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα «μέλη» τους (είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα).

Αυτό είναι το Τετελεσμένο, σε αυτό οδηγούμαστε…

Αυτή η Αναμέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη, και εξελίσσεται συνεχώς γύρω μας, με όλο και πιο αυξανόμενη ένταση, και όπως φαίνεται θα εξελιχθεί στο έπακρο…


Υπάρχουν τόσες πολλές επείγουσες καταστάσεις, που ο μέσος άνθρωπος δεν παρατηρεί, διότι δεν γνωρίζει τί ακριβώς συμβαίνει.
Η Ροή Πληροφορίας υπάρχει, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλος αποπροσανατολισμός ως προς τους αποδέκτες της. Και δολίως πάρα πολλά…παράσιτα στην γραμμή…

Ίσως υπάρχει τρόπος για τον καθένα να είναι συνδεδεμένος με αυτήν την Ροή Πληροφορίας, που είναι πλέον ανοιχτή και προσβάσιμη.
Ο καθένας θα πρέπει να τον ανακαλύψει, κι αυτό εξαρτάται απόλυτα από το πόσο πολύ το νιώθει, όλη αυτήν την ιδιαιτερότητα των επιρροών, ώστε απλά να ενδιαφερθεί ενεργά και να τον ανακαλύψει.
Όλες οι «οδηγίες» είναι εκεί έξω.
Και εδώ μέσα, σε αυτά τα δύο βιβλία μου για τον Μυστικό Πόλεμο, που επίπονα και αποκαλυπτικότατα με μεγάλο ρίσκο συνέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα, με όσα γνωρίζω ή καταλαβαίνω, για όλα αυτά, με όλες τις λεπτομέρειες.

Η μεγάλη ευχή μας παραμένει να είναι: η Σωτηρία της Ανθρωπότητας.
. . . . . . . . . .

Παντελής Β. Γιαννουλάκης

 

 

********

Αποκτήστε το νέο βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ
(για να σας σταλεί κρυφά στο σπίτι σας
από το Αόρατο Κολλέγιο)
από εδώ : 
https://www.strange-egnarts.com/product/secret-war-book-2/


Αποκτήστε και τους δύο τόμους του έργου,
σε προσφορά, μαζί ( Βιβλίο Ι + Βιβλίο ΙΙ )
από εδώ :
https://www.strange-egnarts.com/product/secret-war-books_discount-package/

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

GOING UNDERGROUND – Utra DJ Set

Εκπομπή:ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ🅶🅸🅽🅶 🆄🅽🅳🅴🆁🅶🆁🆄🅽🅳Παντελής Β. ΓιαννουλάκηςULTRA DJ Set – Μουσική

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Στον γρίφο του κόσμου, οι οθόνες των τηλεοράσεων χιονίζουν, η θλίψη των εικόνων που φεύγουν, όλο φεύγουν. O Μαλλαρμέ είπε ότι όλα γίνονται για να καταλήξουν σ’ ένα βιβλίο.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Όταν ήμουν μικρός, πολλές φορές άκουγα τους μεγάλους γύρω μου να λένε: «Το ύψιστον αγαθόν είναι η ελευθερία». Η φράση αυτή με προβλημάτιζε όποτε την άκουγα, ώσπου κάποια στιγμή κατάλαβα ότι σήμαινε πως «το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι να είσαι ελεύθερος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading