Το Μυστήριο του Χρόνου (video) Π. Γ.

 

Βίντεο, ομιλία για το “Μυστήριο του Χρόνου”
Παντελής Γιαννουλάκης

Πρόκειται για την εισαγωγή στο εξάωρο workshop “Χρονοταξιδιώτες” (Νοέμβριος 2015)

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Print
Email

2 Responses

  1. Καλησπέρα,

    Σπουδαία εισαγωγή, ευχαριστούμε για την ανάρτηση. Εμείς που δεν ήρθαμε στο workshop, μπορούμε να αγοράσουμε ολόκληρη την ομιλία;

  2. @ Ανώνυμος ;Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αυτό. Ήταν ένα -ας το πούμε έτσι- ιδιωτικό workshop, σε στενό κύκλο, και δεν είναι σωστό για μένα να εμπορευτώ την ομιλία, (η οποία είναι ένα σπονδυλωτό και αρκετών ωρών "σεμινάριο"). Αν και όταν επαναληφθεί κάποια στιγμή, με κάποιον άλλον μικρό κύκλο ενδιαφερόμενων (δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να ενδιαφέρονται αληθινά για αυτά τα πολύ ιδιαίτερα πράγματα) ευχαρίστως να σας καλέσω να το παρακολουθήσετε. Π. Γ.

Leave a Reply

Περισσότερες Δημοσιεύσεις

CALIFORNIA

Τη νύχτα, ο άνεμος από την ακτή του Ειρηνικού αναδεύει δροσερά τα φύλλα από τα φοινικόδεντρα. Στον ορίζοντα της θάλασσας οι μακρινές πλατφόρμες των πετρελαιοπηγών είναι φωτισμένες και φαίνονται σαν θαλάσσια λούνα-παρκ.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΟΥΣΑ

Οι αρχαίες αναπαραστάσεις της Μούσας Ουρανίας, καταδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι οι Αρχαίοι γνώριζαν ότι η Γη είναι σφαιρική, ως υδρόγειος σφαίρα. Αναπαριστούν, συνήθως, την Μούσα Ουρανία με την –σφαιρική– Γη στα πόδια της, καθώς αυτή κρατάει μία ράβδο ως χάρακα (άλλες φορές έναν διαβήτη) και μετράει τον ουρανό πάνω από την υδρόγειο σφαίρα, ή την ίδια την Γη.

X

X Είναι νύχτα, και οι εξωγήινοι παρασιτικοί οργανισμοί που κουμαντάρουν

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

στις ενημερώσεις

ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG.

Loading